Heffner ATilla H E F F N E R  A T T I L A  KERESZTES   

 ELŐADÁSOK, koncertek, TÜNDÉR SZÍNHÁZ

Elérhetőség:  heffnermusic@gmail.com

 

 

 

 

Tisztelt  Rendezvényszervező!

Köszöntöm Önt, 1980 -tól zenélek, 1984- óta foglalkozom folk-rockkal, világzenével. Mostani, spirituálisan is különleges, misztikus élményt adó szertartás jellegű tüzes- táncos műsoraimban különleges, energikus és egzotikus, egyedi zenei hangzást sikerült kialakítani, szívesen hívnak vissza azokra a fesztiválokra, várjátékokra, íjászversenyekre, valamint céges rendezvényekre is, ahol előzőleg felléptünk. A hagyományos népzenéket kedvelők, vagy a hagyományőrzők, íjászok is elfogadják munkásságomat, tucatnyi CD -m létezik, melyeket a visszajelzések szerint rendszeresen hallgatnak a tömegek, és sokan saját lovasíjász, ill. egyéb produkcióik aláfestő zenéjeként használnak is...

ÚJ, INTERNETES TELEVÍZIÓM OLDALA,
ahol tematikailag minden megnézhető:

Heffner ATilla
Megtalálható vagyok + 80 videoklippel a "YOUTUBE" – oldalain is
.

Saját csatornám itt tölthető be...

PRODUKCIÓIM

I. “SÁMÁNDOBOK SZÓLJATOK!"  - című koncert műsor:

 A 60-80 perces koncertet látványos elemek -  tűzzsonglőrök, háttérvetítés - is színesítik. Több s tehetséges tűztáncost viszek magammal  - Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat -  s jómagam autentikusan -élőben is zenélek, de főként előre megcsinált izgalmas dinamikus zenei alapokra énekelek és dobolok, furulyázom, vagy kavalozok rá, legfőbb képpen mandolinnal, gitárral színesítek, torok-énekelek. Ezen program főleg este mutat jól, amikor már látszik a kivetítő és a tűz is jól... A zene műfaját tekintve, fajsúlyos és dinamikus, energikus világzene. Izgalmas élményt nyújtunk az autentikus, keleties népzenéket kedvelőknek is, valamint a mai modernebb etnopop, etnorock műfajt szeretőknek is. Produkciónk  általában tetszik azoknak is, akik a populáris, kommerszebb hangzást kedvelik, ugyanis a látvány, a jelmezek, és a misztikus háttér egy mesés, új egzotikus világba kalauzolja a nézőket, világnézeti beállítottságtól, kortól és zenei ízléstől függetlenül.

Ugyanezen műsorom természetesen tűzzsonglőrök nélkül is érdekes, izgalmas, látványos, energikus élményt jelent, akár nappali színpadi produkcióként is.

SZERVERS...egyik dalom a DUNA TV műsorán és felvételén itt...

A TŰZSONGLŐRÖK PROMÓCIÓJA itt...

II. NAPKERESZT - Heffner Attila előadása és koncertje

Heffner Atilla Keresztes

Ezen - tanító rendhagyó hagyományőrző  produkció 1 órás koncert - zenélést és  kb 40 perc összekötő – tanító előadást egyesít.  Nappali és esti formában is előadható, a sámándobról való ismereteket, az ütemek világát, a VILÁGFA és a sámánállapotok, a hun-magyar őshit elemeit, a gyógyítás alapjait mutatom be- mondom el, izgalmas és dinamikus zenéim, dalaim között - élő, hangszeres játékkal, torokénekléssel, stb.  Ezen műsorom azoknak is szokott tetszeni, akik csak először találkoznak ezekkel a spirituális dolgokkal, de a gyerekek is szívesen nézik végig, s azok is szívesen meghallgatnak, akik már évek óta foglalkoznak hagyományőrzéssel. A használt hangszerek: tilinkó, kaval, mandolin, buzuki, sámándobok, gitár, stb...

III. TANÍTÁS... Zenés előadásom a 4 ELEMRŐL, a Rádzsa YOGA, ŐSI TAN alapjairól, a sámánizmusról, a természetes gyógyításról, az ősi szakralitásról  / 2- 3  órás program, a végén közös zenés, hangszeres meditációval /

logo

Gyermekprogramok:

I. "TÜNDÉR LILI ELVESZETT!"
 Zenés, magyar, ovisoknak, kisiskolásoknak  szóló kreatív és interaktív mesejáték Heffner Attila -Garabonciással.

 Ismertető: A darab 45 perces. Rövid története, hogy a kreatív gyermekműsor előadója,  a "GARABONCIÁS" a gyermekek segítségével kiszabadítja a kis Tündér Lilit a " LÁTHATATLAN KIRÁLY" fogságából / ki kell állniuk gonosz király próbáit ahhoz, hogy  a láthatatlanná varázsolt bábocska, LILI újra láthatóvá váljék/.


Tündér Lili elveszett

A teljes előadás itt letölthető!/ 2015. 12. 06 Bakonynána, Művelődési Ház - Tündér Lili + Mikulás, Karácsony/

A különleges gyermekdarab különböző izgalmas fordulatokban bővelkedik, benne  megszólalnak még mesebeli, különböző alapvető, archaikus személyiségek, tündérek, stb. Az előadásban megszólalnak különleges hangszerek is / tilinkó, furulyák, táltos dob, mandolin, stb., de különleges World - zene, valamint a mai hangzásvilágú könnyűzene és a mesebeli hangeffektusok is igyekeznek elvarázsolni  a hallgatóságot. A produkció hangosítást igényel, de természetesen a hang technikát mi biztosítjuk, amennyiben ezzel nem rendelkezik a rendezvény szervezője!

Tündér LILI Tündér LILI

II. "TÜNDÉR LILI ELVESZETT- Hurrá itt a MIKULÁS!" c. ünnepi gyermekműsor

A fentebb ismertetett mesejáték kiegészül a MIKULÁS BÁCSI várásával, s egy 20 -40 perces, énekes, hagyományőrző jellegű, Mikulás és karácsonyi dalokat tartalmazó produkcióval. Az interaktív gyermekműsor végén MEGÉRKEZIK A TÉLAPÓ és a télről, karácsonyról, a KIS JÉZUS MEGSZÜLETÉSÉRŐL énekelünk együtt a gyerekekkel a Garabonciás hangszeres vezetésével és Tündér Lili közreműködésével. A műsorban lehetőség van a csomagok kiosztására és az Óvodások, kisiskolások egyéni, vagy csoportos énekének, betanult műsorának bemutatására is.

Tündér LILITündér LILI és
                  a Mikulás

A Tündér Lili Mesejáték után tehát megérkezik a Mikulás, és népies, folkos hangzású gyermekdalokkal köszöntjük őt közösen, majd együtt elevenítjük fel a Karácsony gyönyörű ünnepét...  Lehetőség van arra, hogy a "Mikulást alakító személyt" az adott település biztosítsa, de külön megállapodás és díjazás szerint a TÜNDÉRSZÍNHÁZ saját jelmezes Mikulást tud biztosítani. A produkció hangosítást igényel, de természetesen a hang technikát mi visszük, amennyiben ezzel nem rendelkezik a rendezvény szervezője!

III. "Szelek szárnyán" c. rendhagyó történelem óra általános iskolások alsó, felső tagozatosainak, valamint középiskolásoknak..

Vidám, népies jellegű interaktív műsor egy, ill. két órában, az egészséges életmód és gondolkodás, a magyar hagyományok, őseink hitvilágának és erkölcsének, szokásainak bemutatásával. A különböző hangszereken / kaval, tilinko, mandolin, buzuki, gitár, dobok, furulya, stb. / előadott dalok között játékos, érdekes, fordulatos ismeretterjesztő előadást tartok. Lehetőség van gumikupakos nyílvesszőkkel, céltáblára való íjazás tanítására, valamint a különböző ősi magyar hangszerek kipróbálására, valamint népi gyógymódok, a vízerek és aura, egyéb sugárzások érzékelésének megtanulására is.Szelek szárnyánSzelek szárnyán

Feleségem, Heffnerné Szomorkai Judit - ékszer és talizmánkészítő közreműködésével lehetőség van kézműves foglalkozásra is, ahol mindenki elkészíti személyes nyakbavaló talizmánját. Természetesen minden esetben más és más az adott előadás "téma mélysége" az alsó tagozatos és a felsős vagy a középiskolás gyermekeknek is. A műsorban ismert és kevésbé ismert népdalok, mágikus varázsénekek is elhangzanak. A produkció hangosítást igényel, de természetesen a hang technikát tudom biztosítani és a helyszínre vinni, amennyiben ezzel nem rendelkezik a rendezvény szervezője!

Megkeresés esetén természetesen személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek...


HEFFNER ATTILA

heffnermusic@gmail.com

Frissítve: 2019
.05.29.

  VISSZA - taltossaman.hu